Instellingen
Sabrina de Kruijff

Sabrina de Kruijff

Sabrina (1980) werkt sinds april 2010 vanuit de Reputatiegroep als office manager. Zij is een creatieve regelaar en een uitstekend organisatietalent.
Een belangrijke passie van Sabrina is het ondersteunen van cliënten bij planning en organisatie: het plannen van workshops, vaststellen van interviews voor stakeholderonderzoeken en het inboeken van mediatrainingen is bij haar in vertrouwde handen. Zij werkt vaak intensief samen met het secretariaat aan opdrachtgeverszijde. Dit maakt Sabrina een belangrijke steun voor de adviseurs bij de planning en uitvoering van adviesopdrachten.
Sabrina is ook de drijvende kracht van activiteiten als de Zomerborrel van de Reputatiegroep, intervisiesessies of Reputatietafels rond specifieke onderwerpen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor office management, ict en de financiële administratie binnen het bureau. Zodat de adviseurs hun werk vlekkeloos kunnen doen. Sabrina heeft meer dan tien jaar ervaring als secretaresse in de advocatuur, onder andere bij CMS Derks Star Busmann. Nu is zij helemaal op haar plek bij de Reputatiegroep en een vrolijke noot in het geheel.