Instellingen
Ron van der Jagt

Ron van der Jagt

Ron van der Jagt is bestuursadviseur en partner bij de Reputatiegroep. Voorheen was hij acht jaar verbonden aan Boer & Croon, waar hij als partner verantwoordelijk was voor de adviesgroep Reputatie & Communicatie.

Van der Jagt is gespecialiseerd in het verbinden van strategie, leiderschap, communicatie en reputatie. Als adviseur is hij op de eerste plaats actief in het bedrijfsleven. De afgelopen jaren werkte hij onder andere voor Achmea, AkzoNobel, BMW, Heijmans, KLM, KPN, NS, Philips, Rabobank, TNT en Unilever. Daarnaast is hij betrokken bij 'de publieke zaak' en werkt hij voor ministeries, grotere gemeenten, woningcorporaties en spelers in de wereld van onderwijs, wetenschap en kenniseconomie.

Van zijn hand verschenen verschillende publicaties, waaronder het boek 'Corporate Reputatiemanagement' (Kluwer). Zijn master haalde hij aan de RSM/Erasmus Universiteit, waar zijn onderzoek 'Executives on Reputation' bekroond werd met de Shell Excellence Award.

Ron is een veelgevraagd spreker. Ook heeft hij ruime ervaring als bestuurder en toezichthouder. Momenteel is Van der Jagt naast zijn werk voorzitter van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.