Instellingen

Positionering

Het beste van jezelf laten zien begint met weten wie je bent en wat de omgeving van je verwacht. Een heldere purpose geeft betekenis aan het bestaansrecht van de organisatie en legitimeert haar bedrijfsvoering. Wij bieden de volgende diensten:

  • Onderzoek: om te bouwen aan vertrouwen is het essentieel om te weten wat de buitenwereld van u vindt en van u verwacht, en welke thema’s voor hen van belang zijn. De Reputatiegroep gebruikt kwalitatieve en kwantitatieve methodieken om uw omgeving in kaart te brengen. In ons onderzoek staat het multi-stakeholderperspectief centraal.
     
  • Missie, visie en kernwaarden: de missie, visie en kernwaarden vormen het DNA van elke organisatie. Een authentieke identiteit legitimeert het bestaansrecht en geeft de organisatie een duidelijke plek in de markt.
     
  • Branding en merkportfolio: een optimale samenhang tussen verschillende merken van organisaties is belangrijk voor de beeldvorming.
     
  • Corporate story: ‘in elke organisatie zit een verhaal verscholen’. Verhalen maken duidelijk wie de organisatie is, waar de organisatie vandaan komt en welk doel zij nastreeft. De Reputatiegroep ontwikkelt organisatieverhalen die bedrijven verbinden met hun interne en externe stakeholders. Zonder verhaal heb je niets te vertellen.

Meer weten? Neem contact op met een van onze adviseurs (of bel 030 23 12 510).