Instellingen

Handel & industrie

'De weg in het krachtenveld'

De financiële crisis heeft ook de handel en industrie in Nederland geraakt. Innovatie is cruciaal om de concurrentie het hoofd te kunnen bieden. In toenemende mate worden bedrijven uitgedaagd zichzelf opnieuw uit te vinden en werk te maken van hun reputatie. Daarvoor is de dialoog met stakeholders een belangrijke sleutel. Richt u daarom op waar u goed in bent en breng uw diensten en producten met een unieke boodschap.

Opdrachtgevers worden uitgedaagd snel aan de wind te zeilen: het wegknippen van franje, snijden in kosten en het schrappen van posten. Maar dat is vruchteloos zonder visie, zonder zicht op nieuw perspectief. Dat geldt net zo goed voor de maakindustrie als voor een supermarktketen, net zo goed voor spelers in de offshore als voor een voedselproducent. Zo blijkt dat waarde creëren zelfs op korte termijn al hetzelfde effect kan hebben als minder uitgeven.

De Reputatiegroep helpt opdrachtgevers in de handel en industrie om vanuit een heldere visie werk te maken van de dialoog met stakeholders. Hoe zorg je dat je stem geeft aan je sector? Hoe maak je thema’s als innovatie en duurzaamheid voelbaar? Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen.

Wij helpen klanten op hun wettelijke speelruimte én hun morele verplichtingen in hun communicatie. Onze adviseurs hebben ervaring met het beïnvloeden van beslissers en kennen de weg naar overheids-, belangenorganisaties en pressiegroepen. Zo zijn wij in staat voor uw product of merk aandacht een reputatie op te bouwen bij alle mogelijke stakeholders.

Terug naar sectoren
Handel & industrie